Nu există comentarii încă

Biruitor desculț

• Avem sau vom avea de dus anumite lupte, bătălii, mai mici sau poate mai mari care nu trebuie să ne ia pe nepregătite: „Stați gata” (Efeseni 6:14).
În fața încercării, atunci când nu știi ce să faci, începe prin a face ceva! Roagă-te, păstrează-ti privirea în sus, nu amâna pe altă dată!

• Întrebarea corectă nu este dacă Domnul e de partea mea, ci dacă sunt eu de partea Lui și cu EL în planurile Lui pentru viața mea. Fii de partea corectă, fii de partea Domnului! Luptă-te, dar în bătăliile Lui, îndrumat de El, pentru că sunt câștigate chiar înainte să înceapă: „Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruința prin Domnul nostru Isus Hristos!” (1 Corinteni 15:57)

• Recunoaște-ți rolul și locul ce trebuie să-l ocupi și, mai important, recunoaște-L pe Dumnezeu în toate victoriile tale, El le-a obținut și prin El suntem și noi biruitori!

• Descalță-te de pantofii vechi! Dumnezeu are alții mult mai buni! Smerenia dovedește tăria caracterului, nu teamă și dovedește că am absolvit cu brio facultatea lui Dumnezeu: „Frica de Domnul este școala înțelepciunii și smerenia merge înaintea slavei.” (Proverbe 15:33)

Îndrăznește, cu Dumnezeu suntem biruitori, chiar mai mult decât biruitori! (Romani 8:37-39). 

Postează un comentariu